27 september 2024
14:44

Subsidiespreekuur op 2 december – Financiële steun voor jouw initiatief!

Heb jij een geweldig idee voor een initiatief in jouw wijk of dorp, maar heb je een financieel steuntje in de rug nodig? Kom dan naar het subsidiespreekuur op maandag 2 december! Dit spreekuur biedt de perfecte kans om in gesprek te gaan met deskundigen en te ontdekken welke subsidiemogelijkheden er zijn voor jouw project.

Deskundig advies

Tijdens het spreekuur staat subsidiedeskundige Marianne Muller van bureau More Projectbegeleiding voor je klaar. Marianne heeft uitgebreide kennis van regionale, provinciale, landelijke én Europese subsidies. Daarnaast sluit ook een adviseur participatie van de gemeente Maashorst en een vertegenwoordiger van het Lokale Maashorstfonds aan. Zo wordt direct gekeken of er financiële ondersteuning mogelijk is voor jouw idee.

Praktische informatie

  • Datum: Maandag 2 december
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Gemeente Maashorst (locatie wordt nog bekendgemaakt)
  • Kosten: Deelname is gratis

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig! Stuur vóór 15 november een e-mail naar subsidiespreekuur@gemeentemaashorst.nl om meer informatie te ontvangen en je in te schrijven.

Wat kun je verwachten?

Tijdens het gesprek wordt er meegedacht over jouw idee. Na afloop ontvang je een bericht van Marianne Muller over de mogelijke subsidies en hulp bij het indienen van de aanvraag. Let op: de aanvraag moet je zelf indienen.

Dit spreekuur is bedoeld voor inwoners, vrijwilligers en non-profitorganisaties in de gemeente Maashorst. Sinds de start afgelopen zomer hebben al zes initiatieven gebruik gemaakt van deze service, en met succes! Mis deze kans niet en meld je aan voor het subsidiespreekuur op 2 december.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.