Peels Platform

Het Peels Platform is voortgekomen uit het voormalig dorpsbestuur Odiliapeel en is opgericht om het dorpsontwikkelingsproces in Odiliapeel vorm te geven. Het Peels Platform wil de dorpsontwikkeling stimuleren door projecten te initiëren en de gedragenheid van deze projecten door de dorpsbewoners stimuleren. Door te faciliteren en goed te coördineren wil het Peels Platform de belangen van de inwoners van Odiliapeel richting de gemeente Maashorst behartigen. Het uiteindelijk doel is om een prettig leef- en woonklimaat voor alle inwoners van Odiliapeel te scheppen en handhaven.

Om de belangen van de inwoners zo goed mogelijk te kunnen behartigen onderhoudt het Peels Platform regelmatig contact met de gemeente. De leidraad hierbij is de Kernen CV die in samenwerking met de Gemeente Maashorst in 2023 is opgesteld door bewoners. Het Peels Platform is de verbindende schakel tussen alle projecten in Odiliapeel en de Gemeente Maashorst, de commandant Vliegbasis Volkel, politie, Provincie, Meldpunt Overlast en de dorpsraden van de omliggende dorpen.

Jaarlijks heeft het Peels Platform zijn jaarvergadering. Deze bijeenkomsten zijn publiek toegankelijk en worden aangekondigd op deze site en in Ons Periodiekske. De notulen kunt u hieronder terugvinden. Deze bijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om mee te praten over de vele thema’s en projecten die in het dorp zich afspelen.

Notulen jaarvergadering 2023

Heb je ideeën? Laat ze achter in onze ideeënbus!

Iedereen kan en mag info bijdragen voor deze website als het maar over Odiliapeel gaat. Nieuws, een activiteit, een evenement of een belangrijke gebeurtenis. Het is allemaal mogelijk. Stuur ons een mail of neem contact op en wij helpen je graag verder.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.