Algemene informatie over Odiliapeel

Odiliapeel is een gemoedelijk kerkdorp van de Gemeente Maashorst met ongeveer 2000 inwoners wat ligt midden in het agrarische land van Noordoost Brabant. Het kenmerkt zich door een mooie, bosrijke parkachtige omgeving wat een ruimtelijke woonkarakter realiseert. De mensen kijken naar elkaar om en er is sprake van een grote sociale cohesie. Ook nieuwkomers zijn welkom en vinden makkelijk hun plek in het dorp als ze ‘mee willen doen’ en aan willen sluiten bij het rijke sociale (verenigings-) leven. De cultuur kenmerkt zich immers door een grote tolerantie voor allerlei mensen en ideeën. Door de gemoedelijke sfeer en de ruimte is het een veilige en fijne plek voor kinderen om op te groeien.

Heb je ideeën? Laat ze achter in onze ideeënbus!

Iedereen kan en mag info bijdragen voor deze website als het maar over Odiliapeel gaat. Nieuws, een activiteit, een evenement of een belangrijke gebeurtenis. Het is allemaal mogelijk. Stuur ons een mail of neem contact op en wij helpen je graag verder.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.