Ga je Odiliapeel bezoeken?

Het belangrijkste deel van Odiliapeel is dat gedeelte van de Oudedijk wat in de volksmond het Terraveenplein genoemd wordt. Op of in de directe nabijheid van dit plein bevinden zich daar, naast de kenmerkende de kerk van de H. Kruisvinding, het gemeenschapshuis Terra Victa (waarin een apothekerspost, huisartsen, een fysiotherapeut en een sporthal zit),  het Integraal Kindcentrum Den Dijk,  een fijne supermarkt, een café, twee cafetaria’s, een interieurwinkel en de Countrystore waar men diervoeders, gereedschappen e.d. kan kopen. Verder vindt men in het dorp een tuincentrum, een paardenmanege, enkele B&B’s  en diverse kleine ondernemingen, al dan niet aan huis, zoals kapper, pedicure, kleding maken, etc..

Heb je ideeën? Laat ze achter in onze ideeënbus!

Iedereen kan en mag info bijdragen voor deze website als het maar over Odiliapeel gaat. Nieuws, een activiteit, een evenement of een belangrijke gebeurtenis. Het is allemaal mogelijk. Stuur ons een mail of neem contact op en wij helpen je graag verder.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.