Ons dorp

Odiliapeel is een charmant dorp in de Gemeente Maashorst, gelegen in het hart van het agrarische landschap van Noordoost Brabant. Ondanks zijn beperkte aantal inwoners, ongeveer 2000, heeft het dorp een rijke geschiedenis die nog steeds in alle aspecten van het dagelijks leven voelbaar is. Vanwege de afgelegen ligging aan de rand van het uitgestrekte en ruige gebied De Peel, moest de gemeenschap in het begin voornamelijk vertrouwen op zichzelf en hun eigen kleine samenleving. Vandaag de dag komt dit nog steeds tot uiting in de vele verenigingen en bijbehorende activiteiten die er plaatsvinden. Op deze pagina kunt u meer achtergrondinformatie vinden over dit karaktervolle dorp.

Historie

Wil je meer weten over de fascinerende historie van Odiliapeel? Bezoek dan de pagina over de geschiedenis van Odiliapeel.

Bezoekers

Kom je niet uit ons dorp maar ben je van plan om een bezoek niet langer uit te stellen? Na het lezen van de pagina voor bezoekers weet je wat er in basisvoorzieningen allemaal te halen is.

Algemene informatie

Wil je meer informatie weten over het hedendaagse Odiliapeel? Bezoek dan de pagina met algemene informatie?

Peels Platform

Wil je ontdekken hoe Odiliapeel erin slaagt om talloze activiteiten en evenementen te organiseren en hoe ons dorp zich onvermoeibaar inzet voor het voortdurend verbeteren van de levenskwaliteit? Neem dan een kijkje op de pagina gewijd aan het Peels Platform.

Ondernemersvereniging OVO

Wil je meer informatie weten over het ondernemend klimaat in Odiliapeel? Bezoek dan de pagina van de ondernemersvereniging Odiliapeel OVO?

Jongerenraad

Wil je meer informatie weten over de Jongerenraad van Odiliapeel? Bezoek dan de pagina van de JO?

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.