1 augustus 2024
18:58

Spannend Uitje naar Walibi Holland door Jongerenraad Odiliapeel

Met veel enthousiasme kondigen wij, de Jongerenraad Odiliapeel, aan dat we op 14 september een geweldig uitje naar Walibi Holland organiseren! Dit avontuur is voor alle jongeren vanaf Groep 6.

We vertrekken ’s ochtends vroeg en zullen een dag vol spannende attracties en plezier beleven in het park. Dit is een geweldige kans om samen met vrienden en klasgenoten onvergetelijke herinneringen te maken.

Details van de dag:

  • Datum: 14 september
  • Vertrek: 08:45 uur
  • Terugkomst: Rond 18:00 uur

Meld je aan via onderstaande  QR code of via deze link

Kosten zijn €45 per persoon inclusief bus tickets en avondeten. Wij regelen het vervoer en de toegangstickets. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent en vergeet niet je lunch en drinken. Het is ook handig om zakgeld mee te nemen voor eventuele extra’s in het park.

Laat ons zo snel mogelijk weten of je mee wilt gaan, zodat we alles goed kunnen regelen. We kijken ernaar uit om samen een fantastische dag te beleven!

De Jongerenraad Odiliapeel

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.