6 oktober 2024
21:56

Activiteiten in oktober en november: Samen genieten bij Zorg & Welzijn

Ook in de herfstmaanden oktober en november is er bij Zorg & Welzijn weer van alles te beleven voor onze gasten en de kinderen van basisschool Den Dijk. We hebben leuke en leerzame activiteiten op het programma staan, dus noteer ze alvast in uw agenda!

Groep 8 weckt boontjes bij ’t Peelhonk
De kinderen van groep 8 van basisschool Den Dijk komen naar ’t Peelhonk om op traditionele wijze boontjes te wecken. Samen gaan ze aan de slag met het schoonmaken en inmaken van de bonen, zodat deze bewaard kunnen worden voor de koude wintermaanden. Een mooie samenwerking tussen jong en oud!

Vertrouwde activiteiten voor onze gasten
Voor onze gasten gaan de vertrouwde activiteiten door. Geniet van de gezellige sfeer in de huiskamer, het wekelijkse buurtsoepje en de muziekmiddag met aansluitend een warme maaltijd. Iedereen is van harte welkom om mee te doen en samen te genieten van de warmte en gezelligheid die deze activiteiten bieden.

Speciale editie Buurtsoepje – 14 oktober
Op 14 oktober is er een extra bijzonder Buurtsoepje! In samenwerking met ONS Welzijn verzorgen we die dag een gratis soepje in ’t Peelhonk. Jong en oud, iedereen is welkom om aan te schuiven. Meld u aan via onze website of kijk in ‘ons Periodiekske’ voor meer informatie.

Kabouterpad Papatoe in winterslaap
Als de klok verzet wordt, nemen we afscheid van de kabouters van kabouterpad Papatoe. Ze gaan een winterslaap houden, maar in het voorjaar kunt u ze weer fris en vrolijk in het bos tegenkomen!

Kerststalroute in december
In december kunt u samen met uw (klein)kinderen weer genieten van de sfeervolle kerststalroute door ons dorp. Een gezellige en mooie wandeling langs verschillende kerststallen die zeker de moeite waard is om te bezoeken.

Mantelzorglunch – 13 november
Bent u mantelzorger of kent u iemand die dat is? Houd dan woensdag 13 november vrij voor onze Mantelzorglunch. Een fijne bijeenkomst vol informatie, humor en een heerlijke lunch, speciaal voor mantelzorgers. Meer informatie vindt u binnenkort op onze website en in ‘ons Periodiekske’.

Zorg & welzijn kijkt ernaar uit u te verwelkomen bij een van deze activiteiten! Maar vergeet ook niet al de andere activiteiten: U vindt het complete overzicht hier: activiteiten oktober 2024 .

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.