12 juli 2024
19:57

44e Peel-Missie-Tour Odiliapeel

Zondag 1 september 2024 organiseren we alweer de 44e Peel-Missie-Tour in Odiliapeel. Een gezellige fietstocht (van 30 of 50 km) voor jong en oud uit Odiliapeel en de omliggende dorpen, die traditiegetrouw op de eerste zondag in september wordt gehouden en waarvan de opbrengst voor het goede doel is. Onderweg zijn er posten met een hapje (spekpannenkoeken!) en een drankje en na de fietstocht wordt er in de tent voor het Peelhonk in Odiliapeel nog gezellig doorgefeest.

Start en finish van de fietstocht van 30 of 50 km zijn bij de tent voor het Peelhonk, Oudedijk 44a in Odiliapeel. Starten kan die dag tussen 10.30 en 13.00 uur à EUR 5,00 per persoon (t/m 12 jaar gratis). Ook dit jaar zijn er weer braskaarten te koop. Bij de finish wacht een gratis lot, een verkoelend drankje, muziek en een hoop gezelligheid. Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis! Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en nog gezellig ook! Komen jullie ook!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.