Stichting JO heeft zich als doel gesteld om zich actief in te zetten voor actuele onderwerpen die voor jongeren van 12 – 30 jaar in het dorp belangrijk zijn. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd het naar zijn zin heeft in het prachtige Odiliapeel. Tevens controleert de jongerenraad of de Gemeente Uden en de Dorpsraad genoeg rekening houden met de jeugd. We hebben vele ideeën om leuke activiteiten te organiseren voor onze doelgroep en we proberen om ons o.a. met de Schapendag en Kermis te profileren. Kortom we zetten ons in om de leefbaarheid, veiligheid en gezelligheid in de Peel te behouden én we zetten ons in voor woningbouw voor de jeugd in het dorp.

Stichting JO komt elke 3e maandag van de maand bij elkaar in het Peelhonk om de stand van zaken binnen de commissies te bespreken en te kijken welke acties er ondernomen moeten worden.

Contact: Email: jongerenraad-odiliapeel@hotmail.com

 

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.