Odiliapeel, een kleine maar levendige gemeenschap in Nederland, is thuisbasis voor de Ondernemersvereniging Odiliapeel (OVO). De OVO is een belangrijke speler in het stimuleren van de lokale economie en het bevorderen van samenwerking tussen lokale bedrijven. Deze vereniging biedt een platform voor ondernemers in en rond Odiliapeel om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen. De kernmissie van OVO is het versterken van de zakelijke belangen van haar leden, terwijl ze ook de algehele economische gezondheid en het welzijn van de regio ondersteunen.

De activiteiten van OVO zijn divers en gericht op zowel de ontwikkeling van individuele bedrijven als de gemeenschap als geheel. Leden van de vereniging profiteren van het lokale netwerk en gezamenlijke marketinginspanningen, die allemaal ontworpen zijn om hun zichtbaarheid en groei te stimuleren. Daarnaast speelt OVO een belangrijke rol in het stimuleren van bedrijvigheid in het dorp daarvoor zijn ze proactief in het voeren van de dialoog met lokale overheden als het Peels Platform of de gemeente Maashorst, waardoor de stem van de ondernemers gehoord wordt bij het vormgeven van beleid dat de lokale economie beïnvloedt. Daarnaast draagt OVO zorg voor veel sociale maatschappelijke projecten als bv. de jaarlijkse kerstverlichting of sponsering van lokale evenementen. Deze aanpak heeft OVO tot een hoeksteen van de gemeenschap in Odiliapeel gemaakt, en blijft bijdragen aan zowel de leefbaarheid als de bloei en ontwikkeling van het dorp.

Wilt u contact leggen met OVO? Dit kunt u doen via email: ovo@odiliapeel.com of nog handiger via onderstaand formulier:

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.