19 april 2024
18:41

Winnaar rebus Odiliapeel.com is bekend!

Odiliapeel, vrijdag 19 april 2024– In een spannende loting afgelopen maandag, tijdens de jaarvergadering van het Peels Platform,  is de gelukkige winnaar van de rebus prijsvraag op onze website, Odiliapeel.com, bekendgemaakt. De naam van de fortuinlijke Toon van Daal werd uit de hoed getrokken. Echter kon de winnaar de prijs nog niet direct in ontvangst nemen omdat hij vanwege andere verplichtingen niet aanwezig kon zijn bij de jaarvergadering.

Desondanks heeft de loting toch een vrolijke wending gekregen. Toon werd hedenavond thuis verrast met de hoofdprijs: een OVO waardebon ter waarde van €50. Het moment dat hij de waardebon in ontvangst nam, was er een van pure verrassing en een beetje verwarring. “Ik moest echt even graven in mijn geheugen,” lachte Toon, “om me te herinneren waarmee ik deze geweldige prijs had gewonnen!”

De rebus prijsvraag, die in het leven was geroepen om bezoekers naar de website te trekken had een totaal aantal van 27 goede antwoorden opgeleverd.  “Hopelijk draagt dit initiatief bij aan grotere naamsbekendheid van onze website en van het Peels Platform, waardoor steeds meer mensen niet alleen de site bezoeken voor nieuws of om nieuwtjes te brengen maar ook hun weg weten te vinden naar het Peels Platform” zegt een van de organisatoren van de prijsvraag. Het goede antwoord was niet voor niks: “Het Peels Platform is er voor u!”

Wij feliciteren Toon van harte met zijn prijs en hopen dat hij veel plezier zal beleven aan zijn gewonnen waardebon. Blijf onze website in de gaten houden voor meer spannende prijsvragen en lokale nieuwtjes!

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Motregen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.