4 juli 2023
11:20

Wij zoeken jou!!

Jij maakt het verschil!

Wie zijn wij?
Stichting Jongerenraad Odiliapeel zet zich actief in voor actuele onderwerpen die voor jongeren in het dorp belangrijk zijn. Aan wat voor onderwerpen moet je dan denken? Nou, aan alles wat jij iedere dag ziet, leest en hoort. In je (bij)baan, op school, op straat of online. Daarnaast zetten we ons in voor de leefbaarheid in Odiliapeel en organiseren we jaarlijks diverse activiteiten.

Waar praat je over mee?
Hoe zorgen we voor voldoende leefbaarheid? Zijn er voldoende activiteiten voor jongeren in ons dorp? Hoe ziet de toekomst van woningbouw eruit? Hoe zorgen we dat ons kleine dorpje groots blijft? We horen het graag, van de jongeren zelf. Van jou dus!

Evi (17 jaar): “Ik vind het leuk om actief betrokken te zijn bij evenementen in het dorp, leer veel nieuwe mensen kennen én er wordt echt naar ons geluisterd. Onze mening doet ertoe.”

Wij zoeken jou!
Wij zijn op zoek naar nieuwe jongeren die gemotiveerd zijn om Odiliapeel te vertegenwoordigen in de Jongerenraad. Wat moet je doen? We horen graag jouw stem tijdens de vergaderingen en jouw ideeën over activiteiten in het dorp. Het is leuk om nieuwe ervaringen op te doen én het staat goed op de cv.

Even praktisch:
–  De Jongerenraad komt tweemaandelijks bij elkaar
–  +- 4 activiteiten per jaar
–  Ontwikkel je skills in plannen, organiseren en social media.
–  Leer nieuwe mensen kennen én uiteraard de leukste JO-leden!

Nieuwsgierig?
Supertof dat je iets vindt. Dat je iets wilt veranderen. Dat je een mening hebt. En die mening horen we graag. Dus kom maar op met jouw ongezouten feedback op al die dingen waar jongeren mee te maken hebben. In de jongerenraad kun je vertellen wat jij vindt dat er moet gebeuren. Daarnaast help je mee met het organiseren van diverse activiteiten.

Hebben we jouw aandacht? Waar wacht je dan op! Neem contact met ons op via één van onze JO-leden, de mail of social media en wie weet word jij ons nieuwe JO-lid! Je bent van harte welkom om mee te kijken achter de schermen van Stichting Jongerenraad Odiliapeel!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.