10 juli 2023
12:12

Voltigevereniging De Wittegheit gaat naar EK in Flyinge (Zweden)

Vorige week is  door bondscoach Claire de Ridder bekend gemaakt dat Team 1 van Voltigevereniging De Wittegheit uit Odiliapeel namens Nederland deel gaat nemen aan het EK in Flyinge in Zweden ( van 24/7 t/m 30/7).

Voltige is een onderdeel van de paardensport waarbij de voltigeurs acrobatische oefeningen doen op een galopperend paard aan de longe.

De laatste selectie vond onlangs  plaats op het CVI in Aachen waar het team 5de werd en tijdens de Nations cup  direct na de favoriete Duitsers op de 3de plaats eindigde.
Het team bestaat uit Guus v d Coer, Lisa Herwig, Ilse v Dijk , Renate Maas, Nienke Veldman , Saartje Boeijen,  Mendel Veldman en Lise Arts. Zij starten op het paard Wim en met aan de longe Meta Jans

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Motregen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.