24 augustus 2024
19 april 2024
13:46

Viering van 40 jaar Groesplak met reünie

De Buurtvereniging “Groesplak” in Odiliapeel staat op het punt een mijlpaal te vieren – 40 jaar van herinneringen, verbindingen en gemeenschapszin.  Op 24 augustus a.s. willen ze dit bijzondere moment graag markeren met een feestelijke reünie voor alle huidige en voormalige bewoners, evenals hun hier geboren kinderen.

De buurtvereniging wil van het evenement een ontmoetingsplaats maken voor het delen van verhalen, het opfrissen van herinneringen en het vieren van de banden die ze met de Groesplak verbinden. Of je nu de wegen van de Groesplak nog dagelijks bewandelt of je herinneringen ophaalt aan vervlogen tijden, graag nodigt de buurtvereniging je uit voor deze speciale gelegenheid.

Voor meer informatie en contact hierover, kun je contact opnemen via e-mail op degroesplak@gmail.com of jandoribos@gmail.com.

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Motregen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.