24 juni 2024
22:02

Ventilatieworkshop door de Huisfluisteraar

De Huisfluisteraar verzorgt in opdracht van de gemeente Maashorst een workshop waarin een aantal specialisten bewoners helpen met het informeren over hoe zij (balans)ventilatie kunnen aanbrengen in hun huis.

Voor wie?
Heb jij plannen om (balans-) ventilatie in huis te installeren en heb je daarbij behoefte aan hulp of iemand die met jou meedenkt? Het gaat hierbij onder meer om advies over hoe en waar het beste de ventilatiekanalen aangebracht kunnen worden. Je mag daarvoor bouwtekeningen van je huis meebrengen. Verder worden er ook handige tips gedeeld over waar je op moet letten als je met het aanbrengen van ventilatie in je huis aan de slag wilt.

Meedoen?
Stuur een mail naar duurzaam@gemeentemaashorst.nl dan krijg je de link naar het inschrijfformulier. De workshop is op maandag 8 juli in Terra Victa, aanvang 19.30 uur.
Deelnemers ontvangen verdere informatie.

Aan de workshop kunnen maximaal 10 woningeigenaren deelnemen. Dat is een beperkt aantal, dus schrijf je snel in!

We zien je graag de 8e juli!

Gemeente Maashorst & De Huisfluisteraar

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.