30 april 2024
19:25

Uitslagen Koningsloop 2024

Uitslagen Koningsloop Odiliapeel 2024 – Feestelijke Prestaties op Koningsdag

Odiliapeel startte de Koningsdag, 27 april, in het teken van sportiviteit met de Koningsloop waarbij jong en oud hun krachten maten. De loop, verdeeld over verschillende afstanden en categorieën, bracht gemeenschapszin en sportieve prestaties samen.

Categorie tot 8 jaar – 2,5 km Diek van den Boogaard pakte de overwinning met een tijd van 12 minuten en 14 seconden, gevolgd door Raff Reinewald en Loek van der Rijt, die enthousiast hun beste beentje voorzetten.

Categorie 9 en 10 jaar – 2,5 km Gies van der Rijt won deze categorie met een tijd van 12 minuten en 30 seconden. Hij werd op de voet gevolgd door Saske en Jolie, die de toeschouwers trakteerden op een spannende finish.

Categorie 11 en 12 jaar – 2,5 km Wout van den Boogaard leidde deze groep met een indrukwekkende 13 minuten en 10 seconden, met Moos Hartjes als tweede, die binnen de 14 minuten finishte.

5 km – Heren en Dames Bij de heren domineerde Matthijs van Milt met een tijd van 20 minuten en 38 seconden, terwijl bij de dames Roosmarijn van de Crommert een gelijke tijd neerzette, wat haar de snelste maakte in haar categorie. De loop bleef competitief en spannend met deelnemers als Harm Raaphorst en Sybren van de Crommert die sterk presteerden.

10 km – Heren en Dames Thijn Laarakkers zette de snelste tijd neer bij de heren met 41 minuten en 48 seconden. Annelie Derks leidde bij de dames met een tijd van 48 minuten en 45 seconden. De lange afstand was een ware uitdaging, maar werd met enthousiasme en doorzettingsvermogen aangegaan door alle lopers.

De Koningsloop in Odiliapeel bood een dag vol sportieve activiteiten op Koningsdag. Deelnemers en toeschouwers konden genieten van de sportprestaties en de festiviteiten die typisch zijn voor deze dag. Het evenement trok lopers van diverse leeftijdsgroepen, en het aanwezige publiek toonde zich enthousiast over de organisatie van dit evenement en kijkt uit naar de editie in 2025.

Uitslagen Koningsloop 2024 2,5 – 5 – 10 kilometer (1)