27 november 2023
15:34

Sinterklaas bezoekt Odiliapeel

Op afgelopen zondagmiddag 26 november bracht Sinterklaas samen met twee van zijn pieten een feestelijk bezoek aan Odiliapeel. Het Peelhonk was betoverend versierd en de muren waren bedekt met kleurrijke tekeningen die waren ingeleverd bij de Coop. De aanwezigheid van zowel ouders als kinderen zorgde voor een levendige sfeer.

Er werden vrolijke liedjes gezongen, en kinderen kregen de kans om samen met Sinterklaas op de foto te gaan. Daarnaast werden er gul pepernoten uitgedeeld om de feestvreugde compleet te maken. Sinterklaas nam ook de tijd om de prijzen voor de mooiste tekeningen persoonlijk uit te reiken aan de creatieve winnaars.

Na dit feestelijke evenement werden alle kinderen verblijd met een gevulde snoepzak om mee naar huis te nemen. Een hartelijk gebaar van de Ondernemersvereniging Odiliapeel, die tevens voor de gratis koffie, thee en ranja zorgden. Het was een dag vol vreugde en samenhorigheid in Odiliapeel, waar de magie van Sinterklaas volop werd gevierd.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.