14 september 2025
14 april 2024
10:15

Peels Buiten, voor jong en oud!

De eerste editie van Peels Buiten was een doorslaand succes, ondanks de vroegtijdige stop vanwege slecht weer. Zowel bezoekers als deelnemers waren enorm enthousiast over het evenement. Dit succes kon alleen behaald worden dankzij de onschatbare steun van onze gewaardeerde bezoekers, toegewijde deelnemers, gulle sponsoren en hardwerkende vrijwilligers.

Een tweede uitvoering kon natuurlijk dan ook niet uitblijven Daarom kondigen we met veel trots de tweede editie van Peels Buiten aan. Deze staat gepland staat op 14 september 2025! We roepen iedereen op om deze datum alvast in de agenda te noteren en ons te volgen op sociale media voor updates en nieuws over het evenement.

Peels Buiten belooft opnieuw een dag vol plezier, avontuur en verbinding te worden, waarbij we samen onvergetelijke herinneringen zullen maken. We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen op 14 september 2025 voor een fantastische ervaring in de prachtige buitenlucht!

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Mist

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.