8 maart 2024
13:14

Opening Het Peelse Kabouter pad

Op 29 maart zal het eindelijk zover zijn: de langverwachte feestelijke opening van het Kabouterpad in Odiliapeel zal plaatsvinden. Jong en oud heeft er voor gezorgd dat we een familie erbij krijgen in het bos. Heel veel kabouter vriendjes. De opening wordt dan ook een evenement dat niet alleen de kleintjes, maar ook de grote mensen in verrukking zal brengen. Het Kabouterpad, waar we op 19 dec jl. al over schreven, belooft een betoverende ervaring te worden, en die belofte zal meer dan waargemaakt worden.

De bossen van de Peel zullen dienen als het perfecte decor voor deze sprookjesachtige gebeurtenis. Met een lentezon die door de bomen zal schijnen en de frisse geur van bloemen in de lucht, zal het de ideale dag zijn voor een sprookjesachtig avontuur in de natuur.  Kortom daar moet je bij zijn. Verzamelpunt is de Zorg en Welzijn aan de Oudedijk waar gestart wordt met een kop koffie/thee. Gezamenlijk maken we dan een wandeling naar het Kabouterpad waar de officiële opening om 11.00 uur zal plaatsvinden.

Het laatste nieuws

Odiliapeel

7°C
Verspreide bewolking

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.