6 november 2023
9:50

Opbrengst 43e Peel-Missie-Tour

Zondag 3 september 2023 vond voor de 43e keer de Peel-Missie-Tour plaats. Het was een heerlijke dag om er met z’n allen op de fiets op uit te trekken. Het zonnetje scheen, de route was mooi, met lekkere hapjes op de posten en een gezellige afsluiting in de tent voor het Peelhonk.

Met een opkomst van zo’n 301 deelnemers en een opbrengst van € 7.399,69 kunnen we weer met een goed gevoel terugkijken op een geslaagde editie van de Peel-Missie-Tour. Deze mooie opbrengst zal verdeeld worden over de drie goede doelen van dit jaar:

College São Vicente, Pão de Açúcar, Brazilië
Basisschool, parochie Usagara, Mwanza, Tanzania
Weeshuis Maunganidze Kindhearted, Chitungwiza, Zimbabwe

Via deze weg willen we iedereen die ons op de één of andere manier heeft geholpen om dit evenement te organiseren en om dit mooie bedrag bij elkaar te krijgen, hartstikke bedanken. Zonder de vele vrijwilligers, sponsoren, fietsers en mensen die ons een warm hart toedragen, hadden we dit niet voor elkaar kunnen krijgen. Dus bij deze allemaal KEI BEDANKT!!!
Hopelijk mogen we volgend jaar weer op jullie steun rekenen. Tot dan!

Stichting Peel-Missie-Tour Odiliapeel

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Matige regen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.