14 maart 2024
10:52

Op zoek naar het ideale goede doel voor de 44e Peel-Missie-Tour!

Op 3 september 2023 was de 43e editie van de Peel-Missie-Tour een groot succes in Odiliapeel. De dag was gevuld met plezier en solidariteit, resulterend in een prachtige opbrengst voor drie goede doelen: een school in Brazilië, een school in Tanzania en een weeshuis in Zimbabwe.

Ook dit jaar willen we op de eerste zondag van september weer een onvergetelijke Peel-Missie-Tour organiseren. Maar daarvoor hebben we uw hulp nodig! Kent u een goed doel dat onze steun verdient? Laat het ons weten!

Om in aanmerking te komen, moet het goede doel aan de volgende criteria voldoen:

  • Focus op ontwikkelingswerk voor kinderen
  • Een sterke band met Odiliapeel
  • Directe betrokkenheid en communicatie
  • Een organisatie op één-op-één basis, zonder tussenpersonen
  • Volledige transparantie in uitgaven, waarbij 100% verantwoording wordt afgelegd

We streven ernaar ervoor te zorgen dat elke cent die we samen met zoveel toewijding inzamelen, op de juiste plek belandt, zonder verloren te gaan aan administratieve kosten of onvoorziene uitgaven. Doe met ons mee en laten we samen een verschil maken!

Suggesties voor goede doelen dienen vóór 31 maart 2024 te zijn ontvangen middels een aanmeldformulier. Om het aanmeldformulier te ontvangen kunt u een e-mail sturen naar  peelmissietour@outlook.com onder vermelding van ‘aanmeldformulier goede doelen’. We zijn benieuwd naar uw suggesties. Na 31 maart 2024 kiezen we uit alle aanmeldingen onze goede doelen voor 2024. Wie weet, maakt uw goede doel wel kans om ons goede doel voor het jaar 2024 te worden.

Peel-Missie-Tour Odiliapeel

peelmissietour@outlook.com

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.