3 april 2024
12:17

Ontdek het Kabouterpad in Odiliapeel: Een Betoverende Toevoeging aan het Bos aan de Rechtestraat

Odiliapeel is een unieke attractie rijker: een charmant kabouterpad dat sinds vrijdag de lokale bevolking en bezoekers betovert. Dit pad, gelegen in het bos aan de Rechtestraat, is het nieuwe thuis voor een verzameling van ongeveer tachtig kabouters, zorgvuldig geplaatst langs het toegankelijke rolstoelpad.

De feestelijke opening van het pad onthulde niet alleen de creativiteit en de inzet van de gemeenschap, maar ook hun liefde voor het buitenleven en fantasierijke speelplekken. Elly Janssen, die het initiatief nam voor dit project, heeft in enkele maanden tijd deze verzameling kabouters bijeengebracht. Elke kabouter, met zijn unieke karakter, voegt een stukje magie toe aan de wandelroute.

De opening werd gemarkeerd door een vrolijke kabouterdans, waaraan kinderen van de lokale opvang en basisschool Den Dijk, evenals ouders en grootouders, enthousiast deelnamen. Dit moment van gemeenschapsvreugde onderstreept de verbinding die het kabouterpad teweegbrengt.

Na de onthulling van de naam van het pad, ‘Papatoe’, namen bezoekers de gelegenheid om op ontdekkingstocht te gaan. Langs het pad werden ze verrast door verschillende taferelen: van hardwerkende kabouters in een klushuis tot een knusse boshut onder een omgevallen boom, inclusief een kabouter die vrolijk schommelde in een boom.

Dit pad, dat tot en met oktober te bezoeken is, belooft een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Daarna zullen de kabouters even verdwijnen om opgefrist te worden voor het volgende seizoen. Mis de kans niet om dit betoverende pad te verkennen en deel te worden van de magie die het bos aan de Rechtestraat in Odiliapeel te bieden heeft.

Hier de verslaglegging van D-TV Nieuws:

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.