12 februari 2024
14:42

ONS Welzijn voor Odiliapeel stelt zich voor

Kunt u ONS Welzijn al? Een team van toegewijde professionals staat klaar om de inwoners van Odiliapeel te ondersteunen met een breed scala aan diensten. Maak kennis met onze experts die hulp bieden op het gebied van maatschappelijk werk, jeugdpreventie en juridisch advies. Ons doel is om een verschil te maken in de gemeenschap door toegankelijke ondersteuning en advies te bieden.

Doriene van Katwijk – Maatschappelijk Werker/Wijkwerker
Doriene is uw eerste aanspreekpunt voor uiteenlopende hulpvragen. Met een open houding en een luisterend oor onderzoekt zij samen met u wat u nodig heeft. Of het nu gaat om directe hulp, doorverwijzing naar de juiste instanties, of informatie over trainingen en vrijwilligerswerk, Doriene staat voor u klaar. Als wijkwerker speelt zij bovendien een centrale rol in het verbinden van mensen en het organiseren van activiteiten binnen de gemeenschap. Contacteer Doriene via 06-51406019 of doriene.vankatwijk@ons-welzijn.nl.

Hidde van der Linden – Jeugd Preventiewerker
Hidde richt zich op de jeugd en jongvolwassenen tot 23 jaar in Volkel en Odiliapeel. Voel je je niet goed, heb je behoefte aan een luisterend oor, of zoek je ondersteuning bij het opzetten van een activiteit? Hidde is er voor je. Geen vraag is te gek, en je kunt altijd bij hem terecht voor een gesprek of advies. Je kunt Hidde bereiken op 06-10411021 of via hidde.vanderlinden@preventieteamjeugd.nl.

Kavita Sahai – Sociaal Raadsvrouw
Voor al uw financiële en juridische vragen is Kavita de aangewezen persoon. Of het nu gaat om vragen over arbeidscontracten, uitkeringen, belastingzaken, of andere juridische kwesties, Kavita biedt deskundig advies en ondersteuning. Aarzel niet om contact op te nemen als u twijfelt of uw vraag bij haar terecht kan. Kavita is bereikbaar op 06-22243225 of via Kavita.Sahai@ons-welzijn.nl.

 

Gratis Inloopspreekuren

ONS Welzijn biedt gratis inloopspreekuren zonder afspraak aan voor iedereen die hulp of advies nodig heeft. U bent welkom op:

  • In de oneven weken op de maandagochtenden van 10.30 tot 12.00 uur bij Terra Victa in Odiliapeel.
  • Komt dit net uit?  In de even weken op de donderdagmiddagen van 12.30 tot 14.00 uur heeft u nog de mogelijkheid om ze te treffen bij De Schakel in Volkel,

Zij nodigen u van harte uit om gebruik te maken van de gelegenheid om persoonlijk kennis met ze te maken en te ontdekken hoe zij u kunnen ondersteunen. Samen dragen zij bij aan het versterken en ondersteunen van de gemeenschap in Odiliapeel.

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Matige regen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.