19 juni 2023
15:30

Odiliapeel online aangepast aan de moderne tijd

Welkom in de moderne tijd van Odiliapeel online! Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. We hebben twee nieuwe websites: Odiliapeel.com en Peelsplatform.nl.

Op Odiliapeel.com vind je alle evenementen en publieksactiviteiten die plaatsvinden in Odiliapeel. Of je nu een bezoeker, lokale bewoner of ondernemer bent, deze website biedt informatie die interessant is voor iedereen die geïnteresseerd is in Odiliapeel. Hier kun je ontdekken welke evenementen er in het verleden hebben plaatsgevonden, leer je meer over de historie van het dorp en de omgeving, en vind je andere informatie die de promotie van Odiliapeel ten goede komt. Op Odiliapeel.com willen we ons dorp graag promoten als een plek waar veel gebeurt en waar het goed vertoeven is voor bewoners, toeristen en bezoekers uit naburige dorpen.

Op Peelsplatform.nl kun je meer statische informatie vinden over hoe we het leven in Odiliapeel willen organiseren. Hier vind je informatie over de verschillende verenigingen en stichtingen die er zijn en hoe het Peels Platform, samen met bewoners en organisaties, vorm probeert te geven aan het hedendaagse en toekomstige leven in Odiliapeel. Deze website is bedoeld voor alle bewoners van Odiliapeel en biedt inzicht in organisatorische zaken met betrekking tot wonen en leven, bestuursaangelegenheden, ontwikkelingen van werkgroepen en gemeentelijke zaken die van invloed zijn op Odiliapeel. We hopen op deze site antwoorden te geven op alle organisatorische vragen die je hebt over het Peels Platform-bestuur, de verenigingen en stichtingen. Of het nu gaat om buurtverenigingen, sportverenigingen, de Ondernemersvereniging OVO, of stichtingen zoals Ovilio, Stichting Peel Missie Toer en Zorg & Welzijn Odiliapeel, hier vind je de informatie die je nodig hebt.

Om iedereen snel op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, hebben beide websites ook hun tegenhangers op Facebook: www.facebook.com/peelsplatform en www.facebook.com/odiliapeel.com. Op deze pagina’s kun je updates vinden en in contact komen met andere mensen uit Odiliapeel.

Voor degenen die minder bekend zijn met digitale middelen of gewoon graag van papier lezen, is er natuurlijk ook nog het maandelijkse dorpsblad “Ons Periodiekske”. Hierin kun je informatie en nieuwtjes vinden over Odiliapeel.

We hopen dat deze nieuwe online platforms een frisse en moderne uitstraling aan Odiliapeel geven en dat ze bijdragen aan een betere verbinding en samenwerking binnen onze gemeenschap. Ontdek en geniet van alles wat Odiliapeel te bieden heeft!

Het laatste nieuws

Odiliapeel

9°C
Motregen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.