27 mei 2024
19:48

Nieuwe kabouter verwelkomt bezoekers bij Kabouterpad Papatoe

Zoals u misschien al gezien heeft, staat er een nieuwe kabouter vooraan bij de ingang van Kabouterpad Papatoe. Deze charmante toevoeging is het werk van kettingzaagkunstenaar Andre van Boxtel en werd onlangs officieel aangeboden aan het dorp ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van de OVO (Ondernemersvereniging Odiliapeel).

Met een feestelijke onthulling werd de kabouter symbolisch in ontvangst genomen door de initiatiefneemster van het Kabouterpad, Elly Janssen. Met zijn gedetailleerde snijwerk en levendige uitstraling is de nieuwe kabouter een prachtige aanvulling op het al succesvolle en drukbezochte Kabouterpad. Het pad, dat geliefd is bij kinderen en al vele kabouters herbergt, is nu nog aantrekkelijker geworden. Kom langs en bewonder deze nieuwe bewoner van Kabouterpad Papatoe zelf!

Namens de vele bezoekers van het pad willen we graag de OVO hartelijk bedanken voor deze genereuze bijdrage.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.