14 maart 2024
11:27

Nieuw bloemperk en schaduwrijke aanplanting verfraaien plein bij Terra Victa

Op het plein voor het gemeenschapshuis Terra Victa in Odiliapeel wordt door Engelen Groen momenteel hard gewerkt aan een opmerkelijke upgrade. Een nieuw bloemperk met een strategisch geplaatste bank zal mensen in staat stellen om vanuit een prettige positie het plein te overzien, in plaats van met de rug naar het plein te zitten. Daarnaast worden er twee bomen geplant om schaduw te bieden aan de biljarttafels in Terra Victa, waardoor het binnen comfortabeler wordt tijdens zonnige dagen.

De aanplanting van de bloemen en bomen is zorgvuldig gekozen om perfect aan te sluiten bij de algehele stijl van het plein. Deze aanpassingen zijn niet alleen bedoeld om het uiterlijk van Terra Victa te verbeteren, maar ook om de leefbaarheid ervan te vergroten, zowel binnen als buiten.

Naast de fysieke veranderingen aan de buitenkant van Terra Victa, staan er ook binnenkort kleine aanpassingen gepland. Deze plannen zijn een direct resultaat van het nieuwe Peels Platform-initiatief, dat tot doel heeft mensen met ideeën voor het verbeteren van het dorpsleven in Odiliapeel te ondersteunen bij de realisatie ervan.

Het succesvolle tot stand komen van dit project is te danken aan de inzet van de beheerder van Terra Victa, verschillende afdelingen van de Gemeente Maashorst en betrokken omwonenden. Het vormt een prachtig voorbeeld van hoe het Peels Platform werkt aan burgerparticipatie en samenwerking met de gemeente en hoe dit kan leiden tot tastbare verbeteringen in onze leefomgeving.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.