3 april 2024
12:02

Koningsdag 2024 in Odiliapeel

🎉 Kom Koningsdag vieren in Odiliapeel! 🎉

Op 27 april staat ons dorp weer bol van gezelligheid tijdens Koningsdag! Voor jong én oud is er een bruisend programma vol activiteiten dat je niet wilt missen. Het feest begint om 10.10 uur met een energieke jeugdloop, gevolgd door de spannende Koningsloop voor volwassenen. Kies je afstand en ren mee door de prachtige omgeving van Odiliapeel!

Maak je klaar voor een ontspannen fietstocht van ongeveer 25 kilometer, waarbij je de schilderachtige landschappen verkent. Een perfecte manier om de dag door te brengen!

Vanaf 14.00 uur barst het feest los op het Terraveenplein! Voor de kleintjes zijn er tal van leuke activiteiten, van klimrotsen tot knutselwerkjes. En vergeet het spannende Panna-voetbaltoernooi niet! Terwijl de kinderen zich buiten vermaken, worden binnen in de tent de gedecoreerden van onze gemeenschap in het zonnetje gezet, met prachtige muzikale begeleiding van Muziekvereniging Sint Marcellus.

En na het officiële gedeelte wordt het podium overgenomen door de spetterende optredens van de band Pokey & the Headlights! Een feestelijke afsluiter die je niet wilt missen!

Kortom: Kom langs en vier Koningsdag samen met ons in Odiliapeel!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.