3 april 2024
12:43

Jaarvergadering Peels Platform maandag 15 april

Beste inwoners van Odiliapeel,

Het Peels Platform nodigt u van harte uit voor onze openbare jaarvergadering op maandag 15 april, om 19.30 uur in Terra Victa.

Een bijzonder moment waarop we samen terugblikken op een jaar vol verandering en vooruitgang. Van vaste thema’s zijn we overgestapt naar dynamische projecten – sommige hebben we al succesvol afgerond, terwijl andere nog volop in ontwikkeling zijn. Dit jaar streven we ernaar niet alleen onze voortgang met u te delen, maar ook uw waardevolle input te verzamelen.

De projectgroepen hebben zich ingezet voor onderwerpen die ons allen raken: van het behouden van jongeren en ouderen in ons dorp, tot het verwelkomen van nieuwe inwoners om een gemeenschap van eenlingen te voorkomen.

Uw mening en ideeën zijn cruciaal om deze projecten vorm te geven en onze gemeenschap te versterken.

We beginnen de avond met een formeel gedeelte, waarna we snel overgaan naar ronde tafel gesprekken – een methode die vorig jaar vruchtbaar bleek. Dit is uw kans om actief deel te nemen aan gesprekken over belangrijke thema’s zoals wooninitiatieven, de realisatie van 24-uurs zorg, en het behoud van onze rijke dorpsgeschiedenis voor toekomstige generaties.

Ook vind de prijsuitreiking plaats van de Rebus van Odiliapeel.com. Wie is degene die van alle goede inzendingen de prijswinnaar wordt en naar huis mag met een OVO Waardebon van €50?

Programma van de avond:

  • Inloop 19.15 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 19:30 uur: Opening en vaststellen van de agenda
  • Notulen en financiële verslaglegging van 2023
  • Updates en resultaten van projectgroepen, waaronder Kermis, 24 uurszorg, Wooninitiatieven, verkeer en Pr & communicatie
  • Trekking prijswinnaar Odiliapeel.com’s rebus
  • Pauze
  • Ronde tafel gesprekken over de toekomst van ons dorp
  • Afsluiting en een gezellige borrel

De notulen van afgelopen jaarvergadering vindt u hier. Deze jaarvergadering is uw kans om bij te dragen aan de toekomst van ons dorp en samen te werken aan de leefbaarheid van onze gemeenschap.

We hopen u in grote getale te mogen verwelkomen op maandag 15 april, om 19.30 uur in Terra Victa.

Namens het Peels Platform
Jos Tonnaer (Voorzitter) en John Smits (Secretaris)

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Mist

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.