1 maart 2024
18:58

Hoofdbaan Vliegbasis Volkel voor 6 maanden dicht

Vanaf 4 maart ondergaat de primaire start- en landingsbaan van Vliegbasis Volkel renovatiewerkzaamheden. Deze werkzaamheden omvatten de installatie van nieuwe vliegtuigafreminstallaties (VAI’s), die fungeren als een veiligheidssysteem aan zowel het begin als het einde van de baan. Deze systemen zijn ontworpen om gevechtsvliegtuigen, zoals de F35, veilig tot stilstand te brengen in het geval van een noodsituatie tijdens het opstijgen of landen. Gedurende een periode van zes maanden zal de hoofdbaan gesloten zijn. Vanaf aanstaande maandag, 4 maart, zal het vliegverkeer daarom gedurende die periode plaats vinden van de parallelbaan.

 

Bron: Vliegbasis Volkel

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.