23 februari 2024
19:13

Gerard Habraken benoemd tot Ere-Schaopenwaeser

Gerard Habraken is tijdens de prijsuitreiking van de optocht in Schaopenwaesersland door CV De Schaopenwaesers gehuldigd tot ere Schaopenwaeser.

Gerard is van jong af aan betrokken bij vele evenementen en activiteiten. Vanaf het eerste uur is hij vrijwilliger bij Ovilio waarbij hij nog altijd mee bouwt aan de evenementen. Als vrijwilliger van de KPJ is hij een van de personen geweest die het peelhonk mee verbouwd heeft en verzorgt hij nog altijd de wc-wagen voor vele evenementen in het dorp.

Voor de buurtvereniging Staartjesdijk (voorheen Oudedijk 3) trekt hij al jaren de kar voor het bouwen van carnavalswagens. Daarmee heeft hij vanaf zijn 12e geen optocht overgeslagen, met de corona en varkenspest onderbreking brengt hem dat nu op 46 optochten.

Na de benoeming bleek Gerard met buurtvereniging Staartjesdijk wederom de eerste prijs in de Categorie gemotoriseerde wagens te hebben gewonnen. “We hopen hem nog lang te mogen verwelkomen in onze Optocht” laat CV De Schaopenwaesers weten.

Bron: Udens Weekblad Woe 21 febr 2024

Het laatste nieuws

Odiliapeel

6°C
Verspreide bewolking

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.