22 februari 2024
11:10

Gemeente Maashorst schittert met nieuwe toeristische gids

Gemeente Maashorst, een regio rijk aan mooie natuur en cultureel erfgoed, staat op het punt haar aantrekkelijkheid aanzienlijk te vergroten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lancering van een innovatieve toeristische gids, een initiatief van het Platform Toerisme Maashorst in samenwerking met de lokale overheid. De eerste editie van het Explore Maashorst-magazine, dat dit voorjaar verschijnt, belooft een bron van inspiratie te zijn voor bezoekers en inwoners.

Het magazine, ontworpen als een tastbare uitbreiding van de website www.exploremaashorst.nl, richt zich op toeristen met als doel hen te inspireren met een scala aan activiteiten. Het biedt informatie over wandel- en fietsroutes, culturele evenementen, musea, bezienswaardigheden, winkelmogelijkheden, eetgelegenheden en ideeën voor daguitjes. Elk dorp in de gemeente krijgt aandacht, waardoor de gids een divers publiek aanspreekt, waaronder natuurliefhebbers, cultuurfanaten, shoppers en gezinnen op zoek naar vermaak.

Met een oplage van 10.000 exemplaren is het magazine het hele jaar door bedoeld als actuele bron van inspiratie. De distributie start half april via Toeristische Informatiepunten, Explore Partners, verhuuraccommodaties en andere toeristische locaties. Door aanvullingen in zomer en najaar blijft de gids gedurende heel 2024 relevant voor toeristen.

Toeristische ondernemers in Gemeente Maashorst worden bovendien aangemoedigd om deze kans te grijpen door te adverteren in het magazine. Dit biedt een unieke mogelijkheid om hun bedrijf, accommodatie of eetgelegenheid extra in de spotlight te zetten. Geïnteresseerden hebben tot 15 maart de tijd om hun advertentieruimte te reserveren via de officiële website, wat een strategische stap is om zichtbaarheid en aandacht te vergroten. (www.toerismemaashorst.nl/magazine)

Deze ambitieuze stap door Gemeente Maashorst en het Platform Toerisme Maashorst onderstreept de inzet om de regio als topbestemming voor toerisme en ontspanning te promoten, waardoor bezoekers en inwoners op unieke wijze de diversiteit en schoonheid van de gemeente kunnen ervaren.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.