28 februari 2024
20:12

Fietsjaar 2023 uitgeluid door TC de Peeltrappers

Op dinsdagavond 27 februari jl. kwamen de leden van Toerclub de Peeltrappers samen in Zaal De Mander voor hun jaarlijkse hoogtepunt: de jaarvergadering. Het officiële gedeelte werd vakkundig afgehandeld door het bestuur, dat een rooskleurige update gaf over de financiële en operationele stand van zaken. Het was duidelijk: de club bloeit als nooit tevoren, een feit dat werd onderstreept door de grote opkomst. Het gevoel van saamhorigheid binnen de club was tastbaar en leek alleen maar te groeien naarmate de avond vorderde.

Maar de echte magie begon pas echt toen het informele deel van de avond werd ingeluid. Dorpsgenoten stroomden in groten getale toe, net op tijd voor de aankondiging van Bram Fetamine, a.k.a. Andy Marcelissen, winnaar van de zilveren narrenkap 2023. De geliefde tonpraoter met een scherpe blik op de wielerwereld. Met zijn verhalen over zijn avonturen op de fiets en ernaast en de uitdagingen van het ouder worden, wist hij iedereen in de zaal te betoveren. Zijn vermogen om de zware wielrenwereld met humor te relativeren, zorgde voor een golf van lachsalvo’s door de zaal.

De avond werd afgesloten door de voorzitter, die niet alleen tevreden terugkeek op een geslaagde bijeenkomst maar ook het glas hief op het nieuwe, avontuurlijk fietsjaar. Het enthousiasme van het Peelse publiek was overweldigend en bleef de rest van de avond hangen, terwijl er geproost en gevierd werd. Het was een avond die de gemeenschapszin en de passie voor het fietsen binnen TC de Peeltrappers bevestigde.

Het laatste nieuws

Odiliapeel

5°C
Verspreide bewolking

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.