18 mei 2024
14:25

Fiets Driedaagse in Odiliapeel: Fiets Mee met de KBO!

Van 29 tot en met 31 mei organiseert de KBO Odiliapeel een gezellige fiets driedaagse waar iedereen aan mee kan doen. Dit evenement biedt een mooie gelegenheid om samen met vrienden, familie en mede-inwoners van Odiliapeel de omgeving te verkennen op de fiets. De routes zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus, dus of je nu een ervaren fietser bent of gewoon van een ontspannen ritje houdt, iedereen is welkom.

Elke avond van de driedaagse, van 29 tot en met 31 mei, starten we tussen 18.00 en 18.30 uur. Het vertrekpunt is de kiosk in Odiliapeel, een centrale en herkenbare plek waar iedereen makkelijk samenkomt. Zorg ervoor dat je op tijd bent, zodat we gezamenlijk kunnen vertrekken en genieten van de prachtige routes die voor deze gelegenheid zijn uitgezet.

Op de laatste avond, vrijdag 31 mei, sluiten we de driedaagse af met een gezellig drankje. Dit is een mooie gelegenheid om na te praten over de fietstochten en nieuwe vrienden te maken. We hopen op mooi weer, zodat we onder het genot van een drankje kunnen genieten van de zomeravond.

Deelname is gratis voor leden van de KBO. Voor niet-leden vragen we een bijdrage van €5,00 voor alle drie de dagen. Dit bedrag is inclusief koffie of thee, die onderweg geserveerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat iedereen goed verzorgd de ritten kan volbrengen.

Het is belangrijk dat je je vooraf aanmeldt voor de fiets driedaagse. Dit kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar KBO@odiliapeel.com. Meld je aan vóór 27 mei, zodat wij rekening kunnen houden met het aantal deelnemers en de voorbereidingen daarop kunnen afstemmen.

Kom en geniet van de prachtige omgeving van Odiliapeel terwijl je in goed gezelschap fietst. We kijken ernaar uit om samen met jou drie sportieve en gezellige avonden door te brengen. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via KBO@odiliapeel.com. Tot ziens op de fiets driedaagse!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.