8 maart 2024
12:52

Er gebeurt veel! In de Peel. Ontdek Odiliapeel.com.

Jullie hebben ongetwijfeld de flyer in de bus ontvangen, die jullie uitnodigen om een kijkje te nemen op Odiliapeel.com. Dit digitale platform staat klaar om jullie te informeren, te inspireren en de lokale gemeenschap nog sterker te maken.

De aangekondigde prijsvraag op de flyer is gesloten! Er zij flink wat inzendingen geweest en U bent van harte uitgenodigd om op de jaarvergadering van 15 april a.s. te komen want dan is de prijsuitreiking.

Wat maakt Odiliapeel.com zo speciaal? Het is niet zomaar een website; het is het officiële digitale communicatiekanaal van Odiliapeel. Hier kunnen jullie niet alleen de laatste nieuwtjes lezen, maar ook zelf bijdragen aan de levendigheid van onze gemeenschap. Heb je iets interessants te delen, een aankondiging, een evenement, of gewoon een leuke foto van onze mooie dorp? Dat kan gemakkelijk op Odiliapeel.com!

We begrijpen dat niet iedereen digitaal even actief is. Daarom willen we Odiliapeel.com naast het maandblad Ons Periodiekske, dat velen van jullie al kennen, positioneren als een aanvullend en modern communicatiemiddel. Het Peels Platform staat klaar om het voor en door elkaar informeren op gang te brengen, en we hopen dat jullie deze uitnodiging met open armen ontvangen.

Laten we samen onze gemeenschap versterken, elkaar inspireren en verbinden op Odiliapeel.com. Neem een kijkje, deel je verhalen. Er gebeurt namelijk zó veel in de Peel! Samen maken we Odiliapeel nog mooier!

Met vriendelijke groet, Het Peels Platform

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.