29 december 2023
22:30

Eindejaarsconcert Muziekvereniging St. Marcellus

Op vrijdag 29 december organiseerde Muziekvereniging St. Marcellus het ‘Eindejaarsconcert 2023’ in de Kerk van Odiliapeel. Voor een vrijwel volle zaal werd teruggekeken op de wereldwijde, landelijke en lokale hoogte- en dieptepunten van 2023. De Peelse muziekvereniging speelde bij elke periode bijpassende muzieknummers. Tijdens diverse nummers werden ze bijgestaan door zangeres Sylvia van Dikshoorn en de twee Peelse Tenoren Pieter & Herman Straatman.

Als representatie van de verschillende hoogtepunten voor St. Marcellus in 2023 ontbraken de Strauss-medley, het hoogtepunt van de mekkeraovond en het door Sylvia gezongen hoogtepunt van Legends; The Peelse Proms natuurlijk niet. Daarnaast werden de jeugdleden met een eigen nummer in de spotlights gezet. Zelfs de drumsectie had een ritmisch slagwerk nummer. Het was een mooi ondernemend en muzikaal jaar voor St. Marcellus! Daar was het enthousiast meedeinende en klappend publiek het roerend mee eens.

Het concert werd met een toepasselijk champagne toast en met een Nieuwjaarswens door de dirigent afgesloten. Het finale nummer Happy New Year was het toepasselijk klapstuk van dit concert. Op naar een nieuw muzikaal 2024!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.