12 juli 2023
12:22

Eerste editie Peels Buiten erg positief ontvangen!

https://dtvnieuws.nl/televisie/gemist/dtv-nieuws-maashorst/697ed4c1-46b0-4382-92b3-cecd39166750/voorspeld-noodweer-laatste-dag-trek-geannuleerd-peels-buiten-stopte-eerder

Op 9 juli j.l. heeft de eerste editie plaatsgevonden van Peels Buiten! De opvolging van de al jarenlang bekende Schapendag. Een nieuw concept met bekende elementen zoals de schapenkeuring, schapen drijven en scheren en oude ambachten. Er zijn ook nieuwe elementen aan toegevoegd zoals de verkoop van streekproducten, het kruiwagen hangen en verschillende demonstraties met dieren in de centrale middenring. De grootste verandering is echter dat het evenement niet meer in het centrum van het dorp plaatsvindt maar op een groot weiland naast de voetbalvelden.

Dit jaar was de organisatie van Peels Buiten erg gelukkig met het feit dat de Jongeren Trekpaarden Vereniging het evenement uitgekozen had waar zij hun keuring wilde laten plaatsvinden. Een mooie toevoeging op ons evenement.

Er kwamen veel positieve reacties op deze nieuwe opzet van zowel het publiek als van deelnemers. Met name het open karakter en de gezellige sfeer op het terrein werd als heel positief ervaren. De organisatie kijkt tevreden terug op de eerste editie, ondanks dat door het aangekondigde noodweer het vervelende besluit moest worden genomen het evenement vanaf 15.00 uur te beëindigen.
De organisatie van Peels Buiten dankt alle sponsoren en hulptroepen die deze eerste editie van Peels Buiten mede mogelijk hebben gemaakt. Op naar de 2de!

 

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.