5 juli 2023
10:41

Een dubbel Warm welkom

Het Peels Platform lanceert een initiatief om toekomstige nieuwe inwoners te helpen bij hun start in het dorp. Komende dagen zal er bij iedereen in Odiliapeel een folder op de deurmat vallen, bekend als het “Warm welkom”. Deze folder voorziet nieuwkomers in Odiliapeel van essentiële informatie over het reilen en zeilen in het dorp. Om ervoor te zorgen dat alle bewoners volledig op de hoogte zijn van de communicatiekanalen in Odiliapeel, ontvangt iedereen eenmalig deze speciale folder. Het Peels Platform ziet dit als een mooie manier om iedereen op één lijn te brengen en de gemeenschap te versterken.

Blijf ook in de toekomst goed geïnformeerd door het maandblad Ons Periodiekske te lezen. Dit onmisbare tijdschrift, dat maandelijks wordt samengesteld door een toegewijde groep vrijwilligers, houdt de inwoners al jarenlang op de hoogte van alle activiteiten en voorzieningen in de Peel. Toch zijn er nog steeds mensen die hier niet mee bekend zijn. Daarom ontvangt iedereen, als onderdeel van “bekend maakt bemind”, naast het “Warm welkom” ook de juli-uitgave van Ons Periodiekske.

Met deze twee initiatieven slaan we twee vliegen in één klap! Nieuwe inwoners worden hartelijk verwelkomd èn iedereen blijft op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in Odiliapeel. Zo versterken we de gemeenschapsbanden en zorgen we ervoor dat niemand iets mist.

 

 

Het laatste nieuws

Odiliapeel

6°C
Verspreide bewolking

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.