26 maart 2024
10:50

Collectieve Collecte Odiliapeel 2024

WE GAAN ER WEER VOOR!

7 t/m 13 april is de Collectieve Collecte Odiliapeel (CCO) 2024

Wie doen er mee?
Hersenstichting Nederland, Jantje Beton, Reumafonds, Hartstichting, Longfonds, Epilepsiefonds, Rode Kruis, KWF Kankerbestrijding, Nierstichting, HandicapNL, Brandwondenstichting, Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind, MS Fonds en de Vastenactie.

Wie doen er niet mee?
Lokale verenigingen blijven hun eigen (verkoop)acties en loterijen enthousiast voortzetten. Die kunt u dus gewoon in de loop van het jaar nog aan uw deur verwachten.

Hoe wordt er gecollecteerd?
U krijgt een envelop met brief en invulformulier in de week vóór de collecteweek in de bus. Op het invulformulier kunt u aangeven welk bedrag u aan welk goed doel wilt geven. De individuele bedragen telt u bij elkaar op. Doe dan het formulier en het totaalbedrag in contanten anoniem in de bijgeleverde retourenvelop.

Het ophalen van de enveloppen:
dinsdag 9 april en woensdag 10 april tussen 18:00 en 20:00 uur.

Zorgt u a.u.b. dat de envelop klaar ligt!

De envelop wordt door 2 vrijwilligers van CCO samen opgehaald. Zij hebben een verzegelde CCO-collecte-emmer bij zich en zij kunnen zich identificeren met een CCO-pasje.

Indien u tijdens de ophaaltijden niet thuis bent, kunt u vanaf donderdag 11 tot en met zaterdag 13 april de gevulde envelop deponeren in een verzegelde CCO-collecte-emmer in de winkel van de COUNTRY STORE en van de COOP.

De opbrengsten van de Collectieve Collecte?

In “Ons Periodiekske” van mei en/of juni zal de opbrengst van CCO 2024 worden gepubliceerd.

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?
Stel ze dan via e-mailadres: cco@odiliapeel.com of bel: Rianne van den Broek op telefoonnummer 0413-272681.

De werkgroep hoopt van CCO-2024 met u en de vrijwilligers een groot succes te maken! De 14 goede doelen rekenen op u!

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.