6 september 2023
13:15

5 jaar De PEELHOF Zorg en Welzijn!

Het idee om van het braakliggend stuk grond achter het Peelhonk een tuin te maken was ontstaan in september 2018. Met een mooi startbedrag van het toenmalige Udenfonds kon de ontwikkeling van de Peelhof in januari 2019 beginnen. Vanuit een onderliggend tuinontwerp werden, voorafgaand aan de daadwerkelijke start, plannen ontwikkeld door Jan Bos en een groep tuinvrijwilligers.

Op 13 maart 2019 was het zover; onder begeleiding van de tuinvrijwilligers werd de tuin aangeplant door de kinderen van Groep 6/7 van IKC Den Dijk.

Nu is de kale grond gegroeid tot een prachtige tuin. Heel veel uren zijn er in die vijf jaar in de tuin gestoken. Een mooie samenwerking tussen het IKC den Dijk, de tuinvrijwilligers en natuurlijke de onuitputtelijke inzet van de kinderen.  Mede tot stand gekomen door de gedreven inzet van vele vrijwilligers en de startmiddelen van het Udenfonds.

De Peelhof; Een mooi initiatief van en voor Zorg en welzijn Odiliapeel.

Het laatste nieuws

API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.