12 juli 2023
12:11

43e Peel-Missie-Tour Odiliapeel: happen en trappen!

De voorbereidingen voor alweer de 43e Peel-Missie-Tour die plaats zal vinden op zondag 3 september 2023, zijn in volle gang. Die dag probeert men door middel van een gezellige fietstocht voor het hele gezin geld in te zamelen voor 3 goede doelen (een school in Brazilië, een school in Tanzania en een weeshuis in Zimbabwe). De routes voor de fietstochten van 30 of 50 km zijn uitgestippeld en het belooft weer een mooie fietstocht te worden! En na de fietstocht wordt er in de tent op het plein voor het Peelhonk in Odiliapeel nog gezellig doorgefeest.

Start en finish van deze fietstochten van 30 of 50 km zijn bij de tent voor het Peelhonk, Oudedijk 44a in Odiliapeel. Inschrijven kan die dag tussen 10.30 en 13.00 uur à EUR 5,00 per persoon (t/m 12 jaar gratis). Er kan dit jaar ook voor een ‘all inclusive arrangement’ worden gekozen. Onderweg zijn er diverse posten waar men kan genieten van een hapje (o.a. spekpannenkoeken!), een drankje en muziek. Bij de finish wacht een gratis lot, een verkoelend drankje, muziek en een hoop gezelligheid. Het belooft bij het Peelhonk in Odiliapeel weer een gezellige middag en avond te worden. De toegang tot dit feest is gratis!
Niet alleen leuk voor fietsers, ook niet-fietsers mogen dit festijn absoluut niet aan zich voorbij laten gaan. Het is voor het goede doel en het is nog gezellig ook!

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Matige regen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.