5 november 2023
15:43

10 jaar Herenboeren Landemeerse loop

Op 1 november was het een feit: de Herenboeren beweging bestaat 10 jaar. In tien tumultueuze jaren is er waanzinnig veel tot stand gebracht door duizenden mensen die dezelfde ambitie en drive voelen.

De oprichting van de boerderij, Herenboer en Landmeerse Loop, op 1 april 2023 was de 16e boerderij in de rij. Op een prachtige locatie op het terrein van Huize Padua hebben zij daar nu een goed lopende, gezellige Herenboerderij.

Tijdens de uitgifte van de groente vierden zij het 10 jarig feest met hun leden. Behalve koffie, thee met iets lekkers werd ook het ‘10 jaar Herenboeren’ magazine uitgedeeld. Het staat vol foto’s en persoonlijke interviews met coöperatieleden, bestuursleden, boeren en andere betrokkenen. Aan de hand van het thema Hobbels en Helden geeft het een uniek inkijkje in de ontwikkeling van deze bijzondere burgerbeweging, waar ze ontzettend trots op zijn.

Wil je meer van hen weten? Kijk dan op de website (http://landmeerseloop.herenboeren.nl) Facebook,  Instagram of LinkedIn.

Het laatste nieuws

Odiliapeel

15°C
Motregen

Heb jij nieuws dat hier thuis hoort?

Dat horen we graag! Draag via de onderstaande knop je nieuwsitem aan en mogelijk staat jouw nieuwsbericht hier zo snel mogelijk tussen.

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.