Meld hier je nieuws of evenement

Heeft u spannend nieuws dat u wilt delen met de lokale gemeenschap? Bent u betrokken bij een geweldige verenigingsactiviteit of organiseert u binnenkort een evenement dat openstaat voor het algemene publiek? Dan nodigen we u van harte uit om uw nieuws aan te melden voor Odiliapeel.com!

Odiliapeel.com is dé website waarop we als gemeenschap samenkomen en belangrijke informatie uitwisselen. Of het nu gaat om aankondigingen van lokale evenementen, updates over verenigingsactiviteiten, interessante nieuwtjes of andere wetenswaardigheden, we willen het allemaal graag delen met onze mede-inwoners.

Om uw nieuws aan te melden, hebben we hieronder een handig formulier geplaatst. Hier kunt u alle relevante informatie invullen, zoals de datum, tijd en locatie van uw evenement, een korte beschrijving en eventuele andere details die u wilt delen. We vragen u vriendelijk om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat we uw nieuwsbericht optimaal kunnen presenteren aan de lezers van Odiliapeel.com.

Contactgegevens

Nieuwsbericht plaatsen

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Let op: Een landscape (liggende) afbeelding zorgt voor het beste resultaat.

*Zorg dat de afbeelding niet groter is dan 800KB en van een van de volgende bestandstype is: jpg, jpeg, png

Op zoek naar iets specifieks? Gebruik onderstaande zoekbalk om de website te doorzoeken.

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.