Logo Koningklijke Luchtmacht Vliegbasis organiseert informatieavonden komst F-35’s.In aanloop naar de komst en de stationering van de eerste F-35’s op vliegbasis Volkel, organiseert de vliegbasis drie informatie-avonden voor omwonenden in de regio.


Tijdens de infosessies worden diverse presentaties verzorgd.Een ervaren F-35 vlieger geeft uitleg over het vliegen met een F-35. Vanuit het Ministerie van Defensie volgt een presentatie over onderzoek naar de geluidsbelasting van de F-35 op vliegbasis Leeuwarden. Daarnaast wordt een doorkijk gegeven naar de toekomstige ontwikkelingen rondom vliegbasis Volkel en het opereren met de F-35.


Het doel van deze avonden is om omwonenden te informeren en met elkaar in gesprek te gaan over wat de komst van de F-35 naar Volkel betekent voor de omgeving. Er bestaat tijdens deze avonden ruim de gelegenheid om vragen te stellen en standpunten te delen.

U kunt zich aanmelden voor een van de informatieavonden op:
VKL.Vliegbasis.Volkel@mindef.nl onder vermelding van de datum van uw voorkeur. De locaties voor de informatieavonden zijn:


19 april ‘De Wilg’, Wethouder Lindersstraat 11 in Wilbertoord;


25 april ‘Terra Victa’, Oudedijk 55 in Odiliapeel;


11 mei Fletcher Hotel ‘Teugel’, Bedafseweg 22 in Veghel.


Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie of thee.
De sessies vangen aan om 19.00 en duren tot 21.30 uur.

@VlbVolkel / @Kon_Luchtmacht Facebook.com/Luchtmacht