Ovilio Logo

 

Schapendag Odiliapeel in 2022 afgelast.

 

De jaarlijkse Schapendag in Odiliapeel die traditiegetrouw op de 2e zondag in juli plaatsvindt, gaat dit jaar helaas niet door.

Stichting Ovilio uit Odiliapeel was tot voor kort druk bezig met de voorbereidingen voor de 46e Schapendag, maar is genoodzaakt om er nu alsnog een dikke streep door te zetten. 

De reden hiervoor is dat we onvoldoende deelnemers bij elkaar krijgen om er een goede dag van te maken voor bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en sponsoren.

We merken al een aantal jaren dat het steeds moeilijker wordt om deelnemers te vinden voor de schapendag (schapenhouders, oude ambachtslieden, standhouders etc.).

Na de coronacrisis blijkt deze trend zich nog verder door te zetten. Mensen zijn gestopt met hun activiteiten of kiezen ervoor om niet meer deel te nemen aan evenementen als het onze.

Dit jaar is Schapendag dan ook afgelast. Dat besluit treft ook de braderie en alle activiteiten van de Schapendag.

Het bestuur van Stichting Ovilio betreurt het uiteraard dat het evenement in 2022 niet door kan gaan. 

Volgend jaar hopen we weer een evenement te kunnen organiseren voor alle deelnemers en bezoekers, met ondersteuning van alle vrijwilligers en ondernemers in en om Odiliapeel. 

Graag willen we alle mensen die aangegeven hebben bij te willen dragen aan de schapendag 2022 hiervoor alsnog hartelijk danken!

 

Het bestuur van stichting Ovilio,