Ovilio Logo

 

Schapendag Odiliapeel in 2021 afgelast.

Vanwege de coronacrisis zijn door de overheid diverse maatregelen opgelegd, zoals de 1,5 meter regel, waarvan verwacht wordt dat deze ook nog in juli van kracht zal zijn en gevolgen heeft voor evenementen die deze zomer normalerwijze gehouden worden.

De Schapendag is een jaarlijks terugkerend evenement waar, de naam zegt het al,  het schaap centraal staat en heeft een grote regionale aantrekkingskracht, mede omdat het een evenement is waar mens en dier samenkomen en bezoekers de gehele dag kunnen genieten van muziek, dans en gezellige terrassen.

Stichting Ovilio uit Odiliapeel was tot voorkort al druk bezig met de voorbereidingen van de 46e Schapendag, maar is genoodzaakt om er nu een dikke streep door te zetten.

Het bestuur van Stichting Ovilio betreurt dat het evenement dit jaar niet door kan gaan. Het spijt ons dit te moeten melden, maar het is helaas niet anders. Volgend jaar hopen we weer een Schapendag te kunnen organiseren voor alle deelnemers en bezoekers, met ondersteuning van alle ondernemers en vrijwilligers in en om Odiliapeel.