LogoPP67 Informatieavond herinrichting Oudedijk en Terraveenplein 

In opdracht van de gemeente Uden gaat J Selten Aannemingsbedrijf het project Herinrichting Oudedijk en Terraveenplein uitvoeren. Inmiddels zijn ze zo ver met de voorbereidingen dat ze op maandag 24 augustus 2020 met de werkzaamheden willen gaan starten.

Om deze reden organiseren ze twee inloopavonden voor ondernemers en aanwonenden in Café Zaal De Beukenhof.

 

De eerste avond is op dinsdag 18 augustus 2020, van 18.00 tot 20.00 uur en heeft betrekking op fase 1 en 2 van het project (Kruising Oudedijk/Beukenlaan/Wolfstraat richting Koolmeesstraat/tankstation).

De tweede inloopavond zal hoogstwaarschijnlijk begin volgend jaar zijn en deze zal betrekking hebben op fase 3 en 4 van het project (Pionier/Kerkplein richting Groesstraat).

Op deze inloopavonden richten zij zich op de aanwonenden en ondernemers binnen het projectgebied die direct te maken hebben met onze werkzaamheden. Zij kunnen u op deze avond informeren over de inhoud van de werkzaamheden, de fasering en de globale planning.

Uiteraard is iedereen van harte welkom op deze inloopavond!

Mocht u van plan zijn te komen, dan willen u verzoeken om de coronarichtlijnen in acht te houden.

Hun werkzaamheden zullen ongetwijfeld wat overlast veroorzaken voor direct aanwonenden, ondernemers en bezoekers van Odiliapeel.
Zij
 zijn zich hiervan bewust en proberen dit tot een minimum te beperken.

Bewonersbrief inloopavond