Logo gemeente Festival Gemeente Maashorst 24 JUNI THEATER MARKANTLogo Gemeente Landerd

KOM NAAR HET FESTIVAL GEMEENTE MAASHORST!
DOE, DENK, PRAAT EN BELEEF MEE!

De gemeente Landerd en de gemeente Uden worden samen een nieuwe gemeente: de gemeenteMaashorst.
Op maandag 24 juni is het Festival gemeente Maashorst: dé kans om uw ideeën enwensen voor de nieuwe gemeente in te brengen. Ook is er van alles te doen en te beleven. Je bent vanharte welkom!

Ideeën? Of meer weten?
Gebiedsplatforms en initiatiefgroepen spelen op dit moment al een grote rol in de zes kernen van de twee gemeenten. Die rol kan in de nieuwe gemeente alleen maar groter worden, dus bezoek het festival met zoveel mogelijk leden van de groep en/of andere belangstellenden uit jullie omgeving. Hebben jullie suggesties of vragen over de voorzieningen in je woonkern of over betere verbindingen in de nieuwegemeente? Laat je stem horen op dit festival.

Festival gemeente Maashorst
Het Festival gemeente Maashorst is een initiatief van de gemeenten Landerd en Uden. Samen met bewonersgroepen en initiatiefgroepen bereiden we deze dag voor.

Wanneer: maandag 24 juni 2019
Hoe laat: 13.00 uur – 22.00 uur
Waar: Theater Markant in Uden
Voor wie: alle inwoners van Landerd en Uden

Wat kun je verwachten op 24 juni?
Een greep uit het programma:- Spreker Richard van Hooijdonk (trendwatcher en futurist)- Tentoonstelling van alle aangeleverde uitdagingen voor de nieuwe gemeente- Spreker Gerard Rooijakkers over identiteit & DNA van gemeenten en dorpen- Workshops straatvoetbal en graffiti- Optredens van muziekgroepen Uiteraard is er ook alle gelegenheid om te laten horen wat jij belangrijk vindt. We gaan in gesprek oververschillende onderwerpen zoals wonen, economie, natuur en recreatie, verkeer en voorzieningen. Grijp je deze kans om mee te praten, te denken en te doen?

Vervoer
Vervoer nodig? We komen je graag ophalen! Geef via aan rond welk tijdstip en op welk adres je opgehaald wilt worden. We verwelkomen je graag de 24ste!

Burgemeester Marnix Bakermans, gemeente Landerd

Burgemeester Henk Hellegers, gemeente Uden

Ga voor meer informatie en het volledige programma naar: www.opwegnaargemeentemaashorst.nl

Download de flyer hier