”Bloemen kleuren je leven”

bloem in pot

 In Odiliapeel zijn we gestart met een ……project.

Voor wie voor iedereen in de Peel die wil haken of een kaartje wil ontvangen van….. ”Bloemen kleuren je leven”

Hierin  lees je alle informatie m.b.t. dit project.

 

Wat houdt het project in:

Veel mensen zijn actief aan de slag, door thuis (op vrijwillige basis) bloemen te haken. Iedereen mag zelf bepalen welke kleuren de bloemen worden (hoe vrolijker, hoe leuker) van eigen (restjes) wol. Of je er nu 1, 10, 100 of 500 haakt, alles is welkom en met iedere bloem kun je dus 2 mensen blij maken (1 voor de vinder van de bloem en 1 voor de dorpsgenoot die hopelijk een kaartje krijgt toegestuurd).De bloemen kunnen overal komen hangen op plekken waar mensen komen, die ze spontaan kunnen vinden: in een park aan een boom of bankje, in een straat aan een lantaarnpaal, in een (overdekt) winkelcentrum, bij de kapper of dergelijke.

Wat gebeurt er als een vinder een bloem vind:

De vinder ziet het kaartje dat aan de bloem hangt en daarop wordt gevraagd om een kaartje te sturen naar een (eenzame)dorpsgenoot. De vinder kan een privé berichtje sturen naar de facebook pagina van ”Bloemen kleuren je leven” waarna hij/zij een adres doorkrijgt van iemand die graag een kaartje zou willen ontvangen. Wij houden een lijst bij met adressen van (eenzame) dorpsgenoten bij die aangegeven hebben, het leuk vinden een kaartje te ontvangen.

Facebook pagina:

Voor alle deelnemers van dit project is het erg leuk om de Facebook pagina van ”Bloemen kleuren je leven” te volgen. Vinders kunnen er een foto of bericht op plaatsen als zij een bloem hebben gevonden en omdat de voornaam van de maker van iedere bloem op het kaartje wordt geschreven, kan de maker van de bloem zien of zijn/haar bloem gevonden is. Hopelijk wil iedereen de facebookpagina van ‘”Bloemen kleuren je leven”  ook liken en volgen, zodat het project een groot succes wordt.

Er zit in principe geen einddatum aan dit project, de komende maanden gaat dit i.i.g. lopen en afhankelijk van het resultaat, blijft dit project nog een tijdje doorgaan.

Samen maken we de wereld een stukje mooier, Doe je mee?

”Bloemen kleuren je leven”.

Voor het patroon en het kaartje ga naar

https://www.zorgenwelzijnodiliapeel.nl/