Beste bezoeker,

U bent niet ingelogd, dit houdt in dat u niet kunt reageren of posten op ons forum, en dat u geen afgeschermde content kunt bekijken.

TC De Peeltrappers67 Streetrace/Badkuiprace

Streetrace! » Toerclub de Peeltrappers

Om de vereniging en daarmee het fietsen binnen ons dorp te promoten is het idee ontstaan om een fietsevenement te organiseren. In samenwerking met de Peel missie Toer houden wij een streetrace en een badkuipenrace.

Wanneer
Op zaterdag 2 september 2017 vanaf ca. 17:00 uur vindt de eerste Odiliapeelse streetrace plaats. Aansluitend begint de badkuipenrace. De dag erna, zondag 3 september 2017, is de jaarlijkse fietstocht van de peel-missie-tour.

Wat is het?

Streetrace

In en net buiten het dorp wordt een kort parcours (ca. 2,5 km) met enkele natuurlijke en kunstmatige obstakels uitgezet. De deelnemers leggen dit parcours meerdere keren af. De streetrace loopt vanaf de Oudedijk (ter hoogte van de school) via het speeltuintje achter Terra Victa, naar de bosrand, een stukje door het bos, via de bunker, nieuwbouwwijk, doorsteek naar de Boterbloemstraat (speeltuintje), richting Oudedijk, naar de Country Store en de finish is ter hoogte van de school. Er zijn drie klassen:

17.00-18.00 uur

Jeugd: fietsen op een aangepast en ingekort parcours.
Er zijn twee categorieën: tot 10 jaar en van 10 tot 14 jaar.
Deelname voor de jeugd is gratis!!

   

18.00-19.00 uur

Fun klasse: voor iedereen toegankelijk mits in het bezit van een dikke banden fiets. Inschrijving vooraf € 6,-. Daginschrijving € 7,50.

   

19.00-20.00 uur

Wedstrijdklasse (voor licentiehouders).
Inschrijving vooraf € 6,-. Daginschrijving € 7,50.

   

 Badkuipenrace

Vanaf 20.00 uur begint, op het plein voor de school, een badkuipenrace. De teams, bestaande uit 3 personen, proberen zo snel mogelijk een parcours met obstakels af te leggen. Eén persoon zit in een badkuip en de 2 andere teamleden duwen de badkuip over het parcours. Minimale leeftijd voor deelname aan de badkuipenrace is 15 jaar. De badkuipen worden door de organisatie beschikbaar gesteld!

Inschrijfgeld hiervoor bedraagt € 5,- (Inclusief 3 consumptiebonnen!). Dus daarvoor hoef je het niet te laten!!

Aanmelden

Hou jij wel van een uitdaging, geef je dan op! Aanmelden voor zowel de streetrace als de badkuipenrace kan door een e-mail te sturen naar info@depeeltrappers.nl. Of check onze website www.tcdepeeltrappers.nl.

Het wordt een waar spektakel met muziek en veel gezelligheid!

Graag tot dan!