KBO 76x67SJO logo 65x67Den Dijk web 67Logo ZorgWelzijn Odiliapee67lLogo Jongerenraad 68x67

Odiliapeel doet mee.

Op zaterdag 28 september start in gemeente Uden de week tegen  eenzaamheid. Gemeente Uden heeft gekozen voor het mooie thema:

                                 OOG VOOR ELKAAR

De bedoeling van deze week is, dat we tijdens deze week meer oog hebben voor elkaar en proberen om meer verbinding te krijgen met elkaar. Jong en oud, groot en klein. Dat we ook na deze week meer oog hebben voor elkaar en meer kunnen betekenen voor elkaar.

Samen met KBO, Z&W Odiliapeel, jongerenraad, SJO en IKC  zijn we rond tafel gaan zitten om te kijken hoe we als dorp Odiliapeel deze week een mooie invulling kunnen geven.

Daaruit is een mooi programma gekomen.

Op 28 september is er een dorpspicknick op het plein bij Peelhonk. Deze dorpspicknick wordt georganiseerd door de Udense Uitdaging.

Op 29 september wordt er om 15.00 uur de film gedraaid van de Peelse Revue gemaakt met het 75 jarig bestaan van Odiliapeel,  georganiseerd door Z&W Odiliapeel.

Op dezelfde zondag zal de jeugd van Odiliapeel een kleine attentie aanbieden bij mensen in Odiliapeel. Deze attentie hebben zij zelf gemaakt tijdens een Peelhonkavond georganiseerd door SJO.

Maandag om 15.30 uur wordt er een interactief toneel opgevoerd door de drama kids in Peelhonk. Deze middag wordt verzorgd door drama kids.

Op dinsdag om 12.30  en 13.15 uur wordt er in de gymzaal actief bewegen georganiseerd in samenwerking met het IKC. De bedoeling is dat jong en oud deelneemt aan deze activiteit dus iedereen kan aansluiten.

Tijdens deze week zal de KBO bij vele mensen een bezoekje brengen. Vind je het leuk om een keer met iemand een kop koffie te drinken, geef dit gerust door.

Voor iedereen dus wel iets te doen.

Het zou fijn zijn als men zich opgeeft zodat we een beetje weten hoeveel mensen we kunnen verwachten in verband met organisatie en ruimte.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ik geef me op voor: Naam

Picknick zaterdag 28 september 10.00 uur met ………personen

Film  zondag 29 september 15.00 uur met ……..personen

Actief bewegen 12.30 uur …….personen

Actief bewegen 13.15 uur……..personen

Ik vind het leuk als er iemand mij een bezoekje brengt ja/nee.

Geef je op! Laat zien dat Odiliapeel oog heeft voor elkaar.

Brief mag ingeleverd worden bij Peter Claassen boekweitstraat 5

Annelies Emonds beukenlaan 47

Mailen mag ook: secretariaat.kbo@ziggo.nl

Telefoon Annelies Emonds: 06-12275261